Savanyított Jalapeno – 370ml

1,190 Ft

370 ml

Kézzel készített, kistermelői csípős savanyúság, házilag termelt Jalapeno paprikából. Ecetes enyhén édeskésen csípős lében.

Enyhén csípős

Ajánljuk: Hamburgerek, szendvicsek, sült húsok vagy zöldségek, saláták, tészták, pizzák ízesítőjeként, vagy csak egyszerűen magában.

A jól ismert és kedvelt ecetes uborkához hasonlóan, savanyított jalapeno paprika. Enyhén csípős, ecetes lében, nádcukor hozzáadásával készült. A cukor felhasználása a chili mellé, a “csípősség érzet” enyhítésért is felelős, így aki általában nem szereti a csípőset is élvezettel fogyaszthatja.  Szendvicsekhez vasárnapi ebédhez savanyúnak, pizzára, nachohoz, salátához is kiváló, de akár magában a tv előtt is el lehet csemegézni egy-egy üveggel. Frissen szedett chiliből készítve, roppanós, karikákra szeletelve. Igazi yummi!

Kisebb kiszerelés, vigyázat, hamar elfogy!  Ajánljuk saját fogyasztásra, grillezések, összejövetelek, bulik kiegészítőjeként, de akár magában is, mint egészséges snack! Postán, erős üvegének köszönhetően, megfelelő csomagolásban feladható.

Heat ‘O’ Meter

🔴🔴🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵