Savanyított Jalapeno – 580ml

1,700 Ft

580 ml

Kézzel készített, kistermelői csípős savanyúság, házilag termelt Jalapeno paprikából. Ecetes enyhén édeskésen csípős lében.

Enyhén csípős

Ajánljuk: Hamburgerek, szendvicsek, sült húsok vagy zöldségek, saláták, tészták, pizzák ízesítőjeként, vagy csak egyszerűen magában.

A jól ismert és kedvelt ecetes uborkához hasonlóan, savanyított jalapeno paprika. Enyhén csípős, ecetes lében, nádcukor hozzáadásával készült. A cukor felhasználása a chili mellé, a “csípősség érzet” enyhítésért is felelős, így aki általában nem szereti a csípőset is élvezettel fogyaszthatja.  Szendvicsekhez vasárnapi ebédhez savanyúnak, pizzára, nachohoz, salátához is kiváló, de akár magában a tv előtt is el lehet csemegézni egy-egy üveggel. Frissen szedett chiliből készítve, roppanós, karikákra szeletelve. Igazi yummi!

Nagy, gazdaságos kiszerelés, a legjobb ár-érték aránnyal. Ajánljuk saját fogyasztásra, grillezések, összejövetelek, bulik kiegészítőjeként, de akár magában is, mint egészséges snack! Postán, erős üvegének köszönhetően, megfelelő csomagolásban feladható.

Heat ‘O’ Meter

🔴🔴🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵

Elfogyott