Kategória: .

Savanyított Scotch Bonnet – 370ml

1,200 Ft

370 ml

Kézzel készített, kistermelői csípős savanyúság, házilag termelt Scotch Bonnet paprikából. Ecetes enyhén édeskésen csípős lében.

Közepesen csípős

Ajánljuk: Hamburgerek, szendvicsek, sült húsok vagy zöldségek, saláták, tészták, pizzák ízesítőjeként, vagy csak egyszerűen magában.

A jól ismert és kedvelt ecetes uborkához hasonlóan, savanyított Scotch bonnet paprika. Közepesen csípős, ecetes lében, nádcukor hozzáadásával készült. A cukor felhasználása a chili mellé, a “csípősség érzet” enyhítésért is felelős, így aki általában nem szereti a nagyon csípőset is élvezettel fogyaszthatja.  Szendvicsekhez vasárnapi ebédhez savanyúnak, pizzára, nachohoz, salátához is kiváló, de akár magában a tv előtt is el lehet csemegézni egy-egy üveggel. Frissen szedett chiliből készítve, roppanós, félbevágva – szeletelve. Igazi yummi!

Kisebb kiszerelés, vigyázat, hamar elfogy!  Ajánljuk saját fogyasztásra, grillezések, összejövetelek, bulik kiegészítőjeként, de akár magában is, mint egészséges snack! Postán, erős üvegének köszönhetően, megfelelő csomagolásban feladható.

Heat ‘O’ Meter

🔴🔴🔴🔴🔵🔵🔵🔵🔵🔵

Elfogyott